Personal Reconnection

In je persoonlijke herverbinding maak je opnieuw verbinding met een tijdloos systeem van intelligentie, je meestervibratie en je evolutie. Je kiest er actief voor om toegang te krijgen tot alles wat je je hele leven hebt geleerd, in deze dimensie en behoud. Het is een doorgaand proces en zal zich blijven ontvouwen als je nieuwe keuzes op je levenspad begint te maken, een proces in je leven maakt.

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons te verbinden met een onmetelijk groter netwerk en dit verbindt ons met het hele universum. In de loop van de tijd zijn we losgeraakt van deze lijnen. De persoonlijke herverbinding introduceert “nieuwe” axiatonale lijnen die ons in staat stellen unieke trillingsniveaus en frequenties te standaardiseren voor genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze axiatonale lijnen maken deel uit van een cirkelvormig systeem met parallelle dimensies waarvan de basisenergie zorgt voor hernieuwde functies voor het menselijk lichaam.

De persoonlijke Reconnection brengt en activeert deze lijnen die een uitwisseling van licht en informatie mogelijk maken, de verbinding van strengen DNA en reïntegratie van strengen (simultane-onze parallellen-dimensie van het bestaan).
Persoonlijke heraansluiting kost € 333 in twee keer meer dan 36 uur.

Classes – Healing – Nutrition

Book A Yoga Class Today !