Waarom zwangerschapsyoga?

Het beste deel ik mijn eigen ervaring waarom ik de lerarenopleiding zwangerschapsyoga ben gaan doen. In 1998 was mijn eerste bevalling thuis binnen 8 uur zonder complicaties. Dat bracht een prachtige gezonde jongen ter wereld. Dus die roze wolk bestond echt, we waren heel blij.

In mijn tweede zwangerschap (2000-2001) ben ik ondanks bekkeninstabiliteit ook zwangerschapsyoga gaan doen. Ook de tweede zwangerschap wilde ik thuis bevallen. De vroedvrouw vroeg of ze een staigere mee mocht nemen, dat was ons geluk. Onze zoon zat vast in het geboortekanaal met de navelstreng om zijn nek. Hij is donkerpaars bijna zwart geboren en huilde niet meteen. De paniek en angst die je ervaart is verschrikkelijk. Ik begon me te concentreren op mijn ademhaling, zoals de yogaleraar mij had geleerd. Meteen werd ik weer rustig en onze zoon begon te huilen en hij was gelukkig helemaal gezond.

Met al mijn levenservaringen en opleidingen heb ik geweldige zwangerschapsyoga lessen, workshops en cursussen ontworpen zodat alle moeders zelfverzekerder, rustiger, flexibeler en sterker door de zwangerschap en bevalling gaan.

Een privéles zwangerschapsyoga duurt 75 minuten en kost €75. Als je wilt kun je een privésessie boeken met meer zwangere vriendinnen.

De workshops en cursussen zwangerschapsyoga worden ruim op tijd aangegeven via onze website, facebook en instagram.

Classes – Healing – Nutrition

Book A Yoga Class Today !