Tieneryoga

Tieneryoga kan een enorme hulp zijn in deze tijd van je leven. Even een momentje voor jezelf. In deze tijd van je leven moet er veel gebeuren. Je school, je huiswerk, thuis helpen en natuurlijk heb je ook de nodige afspraken met vrienden. Het kan heel fijn zijn om een uur per week niets te hoeven doen.
Yoga is sport en ontspanning! Je kunt elke dag yoga doen, je kunt ook een keer per week yoga doen. Het is maar net wat bij je past. Yoga is werken met het lichaam in verschillende houdingen (sporten). Leer ook welke houdingen je kunnen helpen als je bijvoorbeeld moeilijk in slaap komt, als je je onrustig of gespannen voelt, als je moe bent en wat energie nodig hebt of behoefte hebt aan ontspanning.
Yoga geeft de ruimte om te leren over je lichaam (wat vertelt je lichaam je), om te leren over je hoofd (waar maak ik me zorgen over en hoe ontspan ik) en om te leren over je ademhaling. Je kunt ook je ademhaling beheersen. Als je nerveus bent heb je vaak een hoge ademhaling, door middel van ademhalingstechnieken kun je leren je adem naar je buik te brengen. Wat ook heel handig kan zijn als je moeite hebt met inslapen.
Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe meer zelfvertrouwen je krijgt. Want als tiener kun je veel onverwachte, ingewikkelde situaties meemaken en je emoties kunnen alle kanten op vliegen…
Het is misschien wel fijn om zelf wat meer in balans te zijn.
60 minuten €60, natuurlijk kun je een les boeken met je vrienden.

Classes – Healing – Nutrition

Book A Yoga Class Today !